Gratis Fragt
Dansk EnglishNy indehaver af webshoppen og butikken i Ebeltoft
pr. 1.11.2015


Jeg hedder Vibeke Søvik Hansen. Er Dansk talende Norsk kvinde der  i mange år har boet med min familie i Ebeltoft.

Jeg har stor branchekundskab og har været beskæftiget i butikker med tøj og sko gennem flere år hvorefter jeg i 5 år har været selvstændig agent for et tøjmærke til kvinder. Nu er det så tid til nye udfordringer.

Jeg vil glæde mig til at betjene dig i butikken samt i webshoppen fremover. Konceptet vil blive ført videre i samme ånd som hidtil.


Vores åbningstider i butikken i Ebeltoft:

Mandag - Fredag 10.00 - 17.30

Lørdag 10.00 - 13.00

 

Adresse:

Lilian Vinter
Jernbanegade 27
8400 Ebeltoft

Tlf: 86343874
 


Butikkens Historie

 

Lilian Vinter startede under navnet Mads og Mille i September 1984, som fysisk butik drevet af Ole og Lilian Vinter, som allerede den gang havde mange års erfaring i tøjbranchen. Butikken ligger i idylliske Ebeltoft, på Jernbanegade i centrum af Ebeltoft.

I November 2005 åbnede Mads og Mille op for at handle  på nettet. Webshoppen har fokus på brugervenlighed og overskuelighed, og vi glæder os over at kunne præsentere vores gode mærker i webshoppen.

I september 2013 blev navnet Mads og Mille samt Madsogmille.dk ændret til Lilian Vinter og www.lilianvinter.dk. Ændrigen var foranlediget af meget øget interesse for vores gode mærker i tøj, sko og accessories til kvinder hvorfor vi skønnede en navneændring ville være på sin plads.
Det er fortsat Lilian Vinter der er indehaver butikken.

Hos Lilian Vinter fører vi mærker til kvinder i tøj, sko og accessiories, hvor vi har fokus på boheme, casual og klassisk stil med kant. Vi lægger vægt på den rustikke, rå og feminine stil og vi holder af det unikke og delikate.

I butikkens anden afdeling har webshoppen til huse. Her har vi lager, kontor, fotostudie og pakkeafdeling.

Vi byder dig velkommen hos Lilian Vinter!

Mvh Vibeke