Klik og Kollekt:
Spar forsendelsen på din ordre og benyt dig af vores Klik og Kollekt service. Denne service er gratis og betyder at vi lægger varene på din ordre til side og klar til afhentning i butikken i Ebeltoft dagen efter eller når det passer dig. For at benytte dig af denne service skal du klikke "afhent i butikken" når du ligger en ordre på hjemmesiden.l På den måde er du sikker på, at de varer du ønsker ikke bliver solgt til anden side.  
Nyheder:
Du kan følge os på vores blog, som er tilgænglig på lilianvinter.dk. Her vil vi opdatere omkring nyheder, gode tilbud og aktiviteter i butikken og på webshoppen.
 

 

Nyhedsbrev:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig hermed opdateret med nyheder, nye mærker og specielle rabatter. Klik her:
 

 

Facebook

Du kan "like" vores Facebook side . På Facebook har vi ofte konkurrencer, du kan tilmelde dig og du vil blive oplyst om specielle rabatter når du føler os på Facebook. Klik her:
 

 

Rate This:
Når du har lagt ordre på lilianvinter.dk og modtaget dine varer, vil du automatisk modtage en mail fra "RateThis". Her kan du give os respons på din oplevelse med at handle på vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din respons. På Rate This kan du også læse om andre kunders erfaring med at handle hos Lilian Vinter. Klik her: